Življenje ni popolno. Vaša koža pa je lahko!


Dobrodošli v svetu nove tehnike BB Glow

Postanite profesionalci v tehniki BB Glow z našim intenzivnim tečajem
Naučite se revolucionarne nove tehnike in pridobite certifikat za opravljanje metode BB Glow

Odkrijte novi svet pomlajevalne tehnike, ki je pretresla lepotno industrijo.

Z daljnega vzhoda smo pripeljali BB Glow tehniko za vas. Pridružite se nam in se naučite nove metode. Stranke vam bodo hvaležne.

GUBICE

napne kožo in zmanjša videz gub

UV ZAŠČITA

zmanjša količino melanina v koži

DISKOLORACIJA KOŽE

zmanjša hiperpigmentacijo in diskoloracijo kože

HIDRACIJA

nudi takojšnje vlaženje kože

PEGICE

postopoma svetli izgled peg na obrazu

PORE

zmanjša videz por

POLT

povrne enakomeren in sijoč ten kože

TEČAJ


Na našem tečaju boste pridobili vso potrebno znanje in dragocene izkušnje, ki vam zagotavljajo uspešno in kvalitetno delo na vaših strankah.

V naših prostorih bomo poskrbeli za najvišjo stopnjo vašega udobja, medtem ko boste pridobivali novo znanje in vadili na živih modelih.

REZULTATI


Strankam želimo zagotoviti, da se počutijo dobro in da so zadovoljne z rezultatom. Prav tako poskrbimo, da naše tečajnice in tečajniki pridobijo potrebno samozavest za izvajanje metode.

Vsakemu udeležencu našega tečaja zagotavljamo personaliziran pristop.

IZKUŠNJE


Kvaliteto jamči največja in najuspešnejša lepotna organizacija 22 Aesthetic Institute. 22 Institute je ustanovila ena izmed največjih umetnic Microbladinga na svetu, Tatjana Damjanović.

Naša ekipa združuje več kot 18 let izkušenj, ki zagotavljajo kvaliteto in vaše zadovoljstvo.

O BB Glow metodi


Kaj če bi vam povedali, da lahko vaša koža izgleda naravno sijoča in gladka, brez da bi se morali naličiti?

BB Glow metoda ponuja prav to.

BB Glow zagotavlja več vidnih prednosti kot kateri koli drugi obrazni tretma. Zagotavlja takojšno in dolgo obstojno prekrivnost. Rezultat vključuje vidno zmanjšanje gub, enakomeren ten kože in sijaj.

Prav tako lahko metoda pomaga pri zmanjševanju videza peg in osvetli kožo. Tudi barvne spremembe na koži, ki nastanejo zaradi aken, lahko s tehniko BB Glow popravimo.

BB Glow metoda je varna in neinvazivna tehnika, ki vsaki stranki zagotavlja sijočo in svežo kožo na obrazu. Ta revolucionarna tehnika združuje učinkovitost nano-needlinga z rezultatom semi-permanentnega ličenja.

Odvisno od nege in trenutnega stanja kože. Po prvem obisku učinek traja od 3 – 7 dni, zato vsem strankam priporočamo drugi obisk, ki zagotavlja večjo prekrivnost in daljšo obstojnost, vse tja do 6 mesecev.

Postopek traja približno uro in pol.

Barvni koncentrat, ki ga izberemo na podlagi strankine barve kože, je nežno in brez bolečin vključen v kožo stranke s t.i. nano-needlingom, ki ga izvajajo naši usposobljeni strokovnjaki za nego kože.

S tehniko BB Glow in pomočjo nano-needling orodja sestavine barvnega koncentrata prodrejo v kožo. Vse, kar potrebujemo, je zelo kratka igla (t.i. nano igla), s katero spodbudimo postopke regeneracije kože, vendar na nežen način.

Ta metoda je primerna za vsakogar, ki ne želi nobenih stranskih učinkov, kot sta rdečica in oteklina, in katerega cilj je preventivno zdraviti kožo ali preprečiti prve znake staranja.

Bb Glow je postopek, pri katerem uporabljamo orodje z nano iglicami.

Izdelek, ki ga uporabljamo, se imenuje serum. Serum ima v sebi prekrivno podlago, tako da takoj zmanjša izgled por in gladi gubice. Ton kože je bolj enakomeren. BB Glow serum vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki še dodatno napne kožo in ji daje sijaj. Vitamin C je dodaten element v serumu, ki poskrbi za zdravljenje hiperpigmentacije in zmanjšanje videza peg. BB Glow serum tako ne nudi koži samo prekrivnosti, temveč tudi zdravi kožo od znotraj.

Ker uporabljamo orodje z mikro iglicami, ki penetrirajo podlago v kožo obraza, bo po več postopkih koža imela učinek nanešene BB kreme, ki traja več mesecev.

Za mikroblading umetnike – Lastnike kozmetičnih in frizerskih salonov – Frizerje – Za vse, ki želijo zgraditi novo kariero ali svojim strankam ponuditi dodatno storitev, ki je trenutno št. 1 v svetu!

Število udeležencev je omejeno. Zagotovite si svoje mesto še danes.

Življenje ni popolno. Vaša koža pa je lahko!


Takojšnji rezultati z efektivno tehniko osvetljevanja obraza in pomlajevanja.

Gladi, popravi, osvetli, dvigne, učvrsti in razstruplja. Vse to naredi BB Glow tehnika.

Kontakt


Ne oklevajte in pokličite nas. Z veseljem vam bomo odgovorili na sva vprašanja.

DROP US A LINE


info@22-institute.com


LET’S DO BUSINESS


business@22-institute.com


GIVE US A CALL


+386 40 513 315


VISIT US


Neubergerjeva 30
1000 Ljubljana, Slovenia, EU